EM i PR: shortlist

Trigger med hele sju nominasjoner i Sabre Awards

13.02.2023

Trigger står for nesten halvparten av alle norske nominasjoner i årets Sabre Awards. – Konkurransen er beinhard, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Sabre Awards er en av de største konkurransene som anerkjenner de beste PR-jobbene i Euorpa, Afrika og Midt-Østen. Av over 2.000 innsendte bidrag er nå 400 shortlistet til finalen, og Trigger er representert med syv nominasjoner for syv ulike jobber.

– Jeg synes det er sterkt med hele sju jobber levert inn der alle jobbene kommer på shortlist. Konkurransen er beinhard, så det å hevde seg på tvers av kategorier der hver jobb har helt forskjellige problemstillinger, viser at Trigger-laget virkelig leverer på et skyhøyt internasjonalt nivå, sier Kvam Kristoffersen.

På fjorårets prisutdeling var Trigger også nominert med shortlist for syv jobber, og stakk av med hele fem gull – inkludert prisen for årets nordiske byrå. Ambisjonene er høye også i år.

– Vi har ambisjoner om å hevde oss i toppen og krysser fingrene for edelt metall i Frankfurt i slutten av mars, avslutter hun.

Nominerte arbeider

Min samling for Nasjonalmuseet. Kategori: Educational and Cultural Institutions

Kutt matsvinn, kutt utgifter for Matvett. Kategori: Nordics

Love of Sound for Samsung. Kategori: Nordics

El Prix for NAF. Kategori: Consumer Goods / Automotive

Limitless Skies for Visit Norway. Kategori: Consumer Services / Travel & Tourism

Skolekravet for KIWI. Kategori: Healthcare / Consumer Health

Springfulness for Visit Norway. Kategori: Government Agencies

Se alle nominerte her