Trigger årets Nordiske PR-byrå

Stakk av med hele fem av åtte norske priser

02.06.2022

I tøff konkurranse med sterke svenske byråer gikk Trigger helt til topps og ble kåret til årets Nordiske PR-byrå i Sabre Awards. – Seieren viser at man ikke nødvendigvis må være størst for å bli best, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

– Vi deler seieren med våre kunder og samarbeidspartnere, som daglig lar seg utfordre og som utfordrer tilbake. Denne seieren er en stor anerkjennelse av arbeidet vi legger ned hver eneste dag, og det er en veldig motiverende for oss å se at internasjonale juryer legger merke til et lite, kreativt miljø som oss, sier daglig leder, Bente Kristoffersen.

– Stas å bli kåret til Nordens beste PR-byrå! Det skal feires med hele Trigger-gjengen, før vi jobber videre mot å igjen bli verdens beste.

Tre mennesker utenfor flere eldre bygg. Bildekreditering: PRovoke Media

– Det er veldig inspirerende å få møte bransjekollegaer på tvers av landegrenser og byråer, forteller Charlotte Granbo, innholdsrådgiver i Trigger.

– Man får en større forståelse for denne konkurransen og hvor mye den betyr for de byråene som deltar. Da blir det ekstra stas å vinne både priser og hederstittel.

Oversikt over Triggers priser

En fullsatt sal. Bildekreditering: PRovoke Media

Trigger fikk også gull i IN2 Sabre med jobben «Kunsten kommer hjem» for Nasjonalmuseet. På den samme prisutdelingen fikk også jobben «Chiefs of fun» for Destinasjon Trysil et Certificate of Excellence.

I tillegg til Trigger vant også POL, Geelmuyden Kiese og Fuse Norway hvert sitt gull i hovedutdelingen.

Se oversikt over alle priser fra Sabre Awards EMEA 2022 her

Se oversikt over alle nominerte innen årets byrå 2022

Bilder: PRovoke Media