Innhold som gir resultater

Trigger er spesialister på engasjerende historiefortelling, med innhold som treffer de rette målgruppene i de riktige kanalene – og skaper effekt.

Innholdsmarkedsføring bidrar til å posisjonere din merkevare, øke engasjementet og skape konverteringer. Gjennom tekst, design, foto, video og lyd skaper vi verdi for kundene dine – og hjelper deg med å tiltrekke nye.

Våre rådgivere jobber både strategisk og operativt, og følger gjerne prosjektet fra brief til ferdige uttak – uansett om det er enkeltstående leveranser eller retainere. Noe av det vi kan hjelpe deg med er:

 • Innholdsrådgivning og strategi
  Et godt strategisk utgangspunkt sikrer at det daglige arbeidet blir effektivt og målrettet. Vi hjelper deg med å prioritere kanaler, målgrupper og budskap, samtidig som vi setter tydelige mål for kommunikasjonen. Våre rådgivere er også tilgjengelige for sparring og oppfølging i det daglige.
 • Innholdstutvikling og kreativitet
  Godt innhold skal alltid løse en oppgave. Gjennom kloke ideer og kreative konsepter hjelper vi deg med å utvikle innhold til alle steg i kundereisen – fra merkevarebyggende til taktisk kommunikasjon.
 • Innholdsproduksjon
  En god historie kan fortelles på mange ulike måter. Våre innholdsprodusenter har spisskompetanse i de ulike kanalene og formatene, og hjelper deg med å produsere det innholdet som skaper effekt. Vi leverer blant annet redaksjonell og kommersiell tekst, foto og video, grafisk design, illustrasjoner, animasjoner og podcast – både til egne og betalte kanaler.
 • Spredning og optimalisering
  Innholdet gir først verdi når det treffer målgruppen. Vi hjelper deg med betalt spredning, og kan enten samarbeide med mediebyrå, mediehus eller kjøre kampanjene selv. For å utnytte mediebudsjettet på best mulig måte, gjør vi løpende justeringer i både annonser og spredningsstrategi

Ta gjerne en titt på noen av våre tidligere jobber her.

Interessert?

Ta kontakt med fagansvarlige for innhold, Charlotte Granbo eller Vetle Gjevestad Agledahl, for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå det fulle potensialet med ditt innhold.

charlotte@trigger.no
vetle@trigger.no