Vant EM i PR

Trigger kåret til «årets byrå» i Europa

12.12.2022

Under årets European Excellence Awards ble Trigger det mestvinnende byrået med hele fem gull og den gjeve tittelen «årets byrå».

Forhåndsfavoritter

Trigger var på forhånd byrået i Europa med flest nominasjoner og hadde hele tolv vinnersjanser. Både kunder og kollegaer var samlet i Torggata 15 for å overvære prisutdelingen, som ble streamet digitalt fra Berlin fredag 9. desember.

– Vi ønsket å gjøre stas på kundene våre, og inviterte derfor til en egen prisutdeling på kontoret. Færre flyreiser gir flere bobler i glasset, smiler Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/

Prisdryss til alle kunder

Jubelen sto i taket da det første gullet tikket inn, som gikk til jobben El Prix i kategorien Automotive for NAF. Skolekravet – Triggers første samarbeid med Kiwi – hanket inn hele tre gull i kategoriene Retail, Corporate Social Responsibility og Change Communications. Det femte gullet til Trigger ble gitt til Min samling for Nasjonalmuseet, som gikk til topps i kategorien Content Marketing. Innovasjon Norge/Visit Norway vant også sitt eget gull i kategorien Sustainabilty Communications.

Full fart inn i 2023

Tidligere i år ble Trigger kåret til årets nordiske byrå i Sabre Awards, som kvalifiserte byrået til Top Global Sabre der Trigger ble vurdert som et av de fem mest kreative PR-byråene i verden. I tillegg til internasjonal heder og ære ble Trigger årets PR-byrå i Byråprofil 2022.

– Det har vært et helt vanvittig år. Jeg er så utrolig stolt over det vi får til sammen i byrået og med kundene våre. Det er beinhardt arbeid som legges ned hver eneste dag. Det å toppe året med å være best i Europa og å vinne så mange priser er helt fantastisk. Vi er allerede godt i gang med nye, sterke jobber for 2023, og gleder oss til fortsettelsen, forteller Bente Kvam Kristoffersen.

Om prisutdelingen

European Excellence Awards får hvert år inn flere tusen nominasjoner som blir vurdert av de fremste kommunikasjonsekspertene i Europa. Det er en av to store PR-priser i Europa, som er best kjent som PR-bransjens eget Europamesterskap.

Du kan se alle vinnerne her.