Trigger Oslo er et kommunikasjonsbyrå som skaper kreative løsninger som engasjerer, posisjonerer og betyr noe i menneskers liv og hverdag.

For å lykkes, jobber vi innsiktsbasert og strategisk med å utvikle eller styrke kundens posisjon. Samtidig jobber vi kreativt med å omdanne denne innsikten og strategien til et håndfast og reelt kommunikasjonskonsept. Det gjør vi gjennom en rekke fagdisipliner og i ulike kanaler, med kampanjer eller på dag til dag-nivå – alt ettersom hva som skal til for å nå målet.

Metoden vår er hele tiden under utvikling, slik at vi til enhver tid skaper personlig og ekte engasjement hos målgruppene til kundene våre, som i neste omgang gir de mest effektive resultatene.

Youngstorget

I Trigger har vi alltid et mål om å utvikle oss slik at vi kan bli bedre. Dette gjør vi helst i samarbeid med kundene våre. Det er tross alt det daglige kundearbeidet som avgjør om vi når målene vi sammen har satt oss. Derfor har vi spurt noen av kundene våre om hvordan det er å jobbe med oss og hva de er stolte av at vi har fått til sammen.

Jobbe i Trigger?

I Trigger lager vi kommunikasjonsløsninger som engasjerer og betyr noe for folk. For å lykkes er vi alltid på jakt etter de beste hodene. Her kan du se våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad. Vi ser frem til å høre fra deg.

Siste arbeider

Siste nyheter