To gull i European Excellence Awards

Hentet hjem to gull i europeisk PR-konkurranse

02.12.2019

Trigger kunne pakke med seg to internasjonale priser i bagasjen hjem til Norge etter utdelingen av European Excellence Awards i Lisboa fredag kveld.

Under prisutdelingen ble Europas beste PR- og kommunikasjonsarbeider kåret. Trigger mottok gull i kategoriene Data Driven Communication for NRK TV- aksjonen 2018 og gull i kategorien Food and Beverage for Coca-Cola Ramadan / Join the fast. Coca-Colas Ramada kampanje fikk nylig gull i Epica Awards.

– Det føles helt fantastisk å motta en slik anerkjennelse, spesielt i selskap med de aller beste i Europa. Jeg er så utrolig stolt av kundene våre som tør å tenke nytt sammen med oss, og ikke minst av de dyktige kollegene mine som jobber hardt for å engasjere mennesker i hverdagen på vegne av kundene våre, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Flest nominasjoner blant alle byråer

Trigger hadde totalt syv nominasjoner, som var flest nominasjoner blant alle byråer i konkurransen.

– Å få runde av året med to gull i bagasjen gir oss en stor dose motivasjon for å stå på videre på nyåret. Vi legger snart et veldig positivt år bak oss, med mange sterke jobber og flere spennende nye kunder på kundelisten, så det er all grunn til å glede seg til å gå på jobb også i 2020, sier Kvam Kristoffersen.

Nucleus vant et gull for Trygg Trafikk i kategorien Multi Channel Communication og var sammen med Trigger det eneste norske byrået som hentet hjem pris. Andre norske medaljer gikk til Norsk Hydro som fikk gull i kategorien «Crisis Communications» for måten de håndterte cyberangrepet 19. mars som satte selskapets IT-nettverk ute av spill i flere uker. Angrepet er beregnet å ha kostet Hydro mellom 550 og 650 millioner kroner.

Fakta om European Excellence Awards

European Excellence Awards får hvert år inn flere tusen nominasjoner som blir vurdert av 35 av de fremste kommunikasjonsekspertene i Europa. Det er en av to store PR-priser i Europa, som er best kjent som PR-bransjens eget Europamesterskap. I år gikk finalen av stabelen i Lisboa, hvor det var en stor prisutdeling fredag 29. november.