Nominert til SABRE Awards

Trigger Oslo med Diamond-nominasjon til SABRE Awards 2019

08.04.2019

Er i tillegg nominert til fire andre priser i det som er kjent som PR-bransjens europamesterskap.

Trigger er, som eneste norske byrå, nominert til en Diamond-pris. Byråets jobb for NRK TV-aksjonen 2018 har blitt nominerti kategorien «Superior Achievement in Measurement and Evaluation». Etter et halvannet år med utviklingsfokus og konkurranse-stopp, kaster Trigger seg inn i ringen igjen.

– Vi må bare erkjenne at vi elsker å konkurrere og måle oss mot de beste i klassen. Det er godt å sparke fra oss med jobber som både bærer preg av utviklingsarbeidet vårt, samtidig som vi leverer på det vi alltid har vært best på - nemlig ekte og målbart engasjement.

– At vi skulle få hele fem nominasjoner til årets SABRE Awards er en stor anerkjennelse av den jobben vi gjør i Trigger Oslo sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. At én av disse nominasjonene er en Diamond-pris er noe vi selvfølgelig er ekstra stolte av! Diamant-nominasjonen deler vi med Reodor, og deres verktøy Buttermetric som vi benyttet oss av da vi jobbet med fjorårets TV-aksjon sammen med Kirkens Bymisjon, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo.

I tillegg til Diamond-prisen, er Trigger nominert i kategoriene Employeer branding, Marketing to men, Multicultural marketing og Travel & tourism.

– Felles for de fem nominerte jobbene er engasjementet de har skapt og svært gode resultater innenfor helt ulike kategorier og bransjer. Nå krysser vi fingrene for edelt metall i mai!, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo, sier Kristoffersen.

Trigger Oslo er nominert for følgende arbeid til SABRE Awards 2019

Utdelingen av prisene vil skje på Battersea Evolution i London den 22. mai.

Om SABRE AWARDS

Hvert år kårer Holmes Group de beste PR-byråene og PR-arbeidene i verden under SABRE Awards. Prisen er den mest tradisjonsrike og prestisjetunge prisutdelingen som finnes i PR-bransjen. Juryen består av en bredt sammensatt gruppe PR- og kommunikasjonsprofiler fra hele Europa. Utdelingen skjer i regi av Holmes Group som kartlegger og analyserer den internasjonale PR-bransjen. I år har over 2000 bidrag kjempet om seieren.

Hele listen over nominerte til SABRE Awards 2019 kan leses her.