Seier hos Bufdir med lovende nytt samarbeid

Seier hos Bufdir med lovende nytt samarbeid

08.07.2021

Etter fire spennende år med rammeavtale med Bufdir, forsvarte vi posisjonen og gikk seirende ut av den offentlige anbudsprosessen. Spenningen var stor da vi åpnet tildelingsbrevet, og jubelen minst like stor da vi så at vi stod øverst på pallen.

– Vi er veldig fornøyde med at vi klarte å forsvare en så stor og viktig kontrakt som dette. Teamet jobbet beinhardt og tok absolutt ikke seieren på forskudd. Vi gikk skikkelig skjerpa inn i denne pitchen og da er det helt strålende at resultatet ble en topp-plassering, sier Bente Kvam Kristoffersen.

Rammeavtalen skal deles med to andre sterke miljøer: Try Råd og Tante Randi. Gjennom minikonkurranser skal jobbene vinnes hver gang, og det er liten tvil om at konkurransen blir tøff. Men kanskje har vi et ekstra lite ess i ermet denne gangen?

– Vi har litt ekstra tro på våre egne løsninger siden vi er godt i gang med et spennende og veldig relevant samarbeid med mangfoldsbyrået Vi er OSS. De forstår innvandrerbefolkningens kompleksitet, og fungerer som en slags «kommunikasjons-rambukk» inn mot miljøer man tradisjonelt har slitt med å kommunisere til. Dette ønsker vi å utnytte godt videre også hos Bufdir. Vi vet de er opptatt av å integrere mangfoldsperspektivet i kommunikasjonen sin, så dette inspirerer, sier kundeansvarlig Lene Lyck Fasting.

– Vi har litt ekstra tro på våre egne løsninger siden vi er godt i gang med et spennende og veldig relevant samarbeid med mangfoldsbyrået Vi er OSS.

– Vi er OSS har allerede rukket å samarbeide med noen av Norges ledende kommunikasjonsmiljøer. Men da samarbeidet med Trigger startet, merket vi en helt spesiell energi. Et inkluderende og faglig sterkt, kreativ-strategisk byrå som går den ekstra mila for å finne den beste løsningen. Det er hva Trigger er. Bufdirs viktige samfunnsoppdrag skal løftes frem og gjøres kjent for både nye og gamle nordmenn. Ingenting gleder oss mer enn å få lov til å bistå med dette i tospann med kunden og Trigger, sier daglig leder Vidar Singh i Vi er OSS.

De siste fire årene har Trigger blant annet fått jobbe med foreldrehverdag.no – en faglig sterk nettressurs med trygge råd for deg med barn, familievernet som er en fantastisk nasjonal tjeneste for alle familier som kan trenger litt ekstra hjelp til å få familielivet til å blomstre, ulike filmer for å løfte frem nye ordninger og tjenester Bufdir kan tilby, og en egen kampanje for å løfte frem viktigheten av å komme hatefulle ytringer mot folk med nedsatt funksjonsevne til livs. Vi gleder oss til samarbeidet videre, og få være med å sikre at Bufdir leverer sterkt på sitt viktige samfunnsoppdrag.