Hvordan vinner du kampen om de beste studentene? Du gir dem et tilbud de ikke kan ignorere: Et helt hus. I ett år. Gratis.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/
Her kan du se casefilmen.

For å vinne en plass i AF-Kollektivet, måtte studentene først kvalifisere seg gjennom å spille en rekke spill og løse oppgaver på en digital plattform vi utviklet med søsterselskapet vårt Reodor. Spillene er designet for å avdekke problemløsningsevnen til studentene, samtidig som det engasjerer og motiverer dem til deltakelse.

Nesten 2000 ingeniør- og økonomistudenter fra 11 norske universitet og høyskoler deltok i konkurransen og spilte spillene nesten 170.000 ganger.

Skolen som til slutt stakk av med seieren og som får AF-Kollektivet til sin by var OsloMet. Kollektivet åpnes til høsten, og dermed åpens også en spennende ny arena for historiefortelling fra AF Gruppen. I kollektivet vil studentene få inspirasjon og veiledning fra AF og mulighet til å bli med på spennende prosjektbesøk, de vil rett og slett få et forsprang på sin karriere.

I Universums undersøkelse kom AF Gruppen for første gang på topp 10-listen over ettertraktede arbeidsplasser for ingeniørstudenter, og på førsteplass av selskaper innen byggebransjen.

For første gang kom AF Gruppen på topp 10-listen over ettertraktede arbeidsplasser for ingeniørstudenter.