Trigger med to nye på laget

Henter fra Släger og Gyro

05.07.2024

Trigger styrker byrået med to nye ansettelser. De ønsker nå velkommen til både Matilde Evasdatter Liestøl som ny prosjektleder og Sigmund Wøien som ny PR-rådgiver.

– Jeg har fulgt med på Trigger i flere år og har de siste 12 årene opparbeidet meg omfattende erfaring innen flere områder av prosjektledelse, nå sist fra Gyro. Jeg gleder meg til en hverdag som er sterkere knyttet til min opprinnelige utdannelse innen medier og samfunnskommunikasjon, spesielt det å jobbe tettere på hele kommunikasjonsprosessen, sier Liestøl.

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, er svært fornøyd med å få Matilde med på laget.

– Matilde er en solid prosjektleder og ansettelse. Hennes brede erfaring og sterke gjennomføringsevne gjør henne til en perfekt match for Trigger. Vi har stor tro på at hun vil bidra til å styrke prosjektene våre videre, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

På radaren

Ny PR-rådgiver, Sigmund Wøien, har solid bakgrunn fra ulike områder innen PR og kommunikasjon og hentes til Trigger fra kommunikasjonsbyrået Släger. Med erfaring som medieanalytiker og analysesjef i Retriever, samt rådgiver i flere byråer, tilfører han en verdifull kombinasjon av innsikt, analyse og formidling.

– Trigger har vært på radaren min en god stund. Jeg må bruke begge hendene for å telle venner og bekjente som er eller har vært ansatt i Trigger. Gjennom dem har jeg utelukkende hørt gode ting både om det faglige og sosiale miljøet. I tillegg skal det godt gjøres å unngå omtale om at Trigger vinner priser, tiltrekker seg dyktige fagfolk eller at Bente stikker fram hodet i bransjedebatter. Det sier en hel del om byrået og det hadde jeg lyst til å bli en del av, sier Wøien.

Kvam Kristoffersen er godt fornøyd med den nye PR-rådgiveren.

– Sigmunds styrker ligger blant annet i hans evne til å kombinere innsikt og analyse med sterke språklige ferdigheter. Han har en dyp forståelse av norsk presse og hvordan kommunikasjonsavdelinger jobber for å nå sine mål. Hans bakgrunn og erfaring vil uten tvil styrke vår evne til å levere effektive og kreative løsninger for våre kunder, sier Kvam Kristoffersen.