Bransjerapporten

Blant de mest populære lederne i bransjen

07.02.2024

Nok en gang er Bente Kvam Kristoffersen fra Trigger blant dem flest vil ha som sjef i kommunikasjonsbransjen.

Hvert år presenterer rekrutteringsbyrået Teft sin årlige rapport om kommunikasjonsbransjen. I Bransjerapporten kommer det også frem hvilke fem ledere flest i bransjen ønsker å jobbe for.

I 2024 havner daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, på andreplass blant alle lederne i bransjen. De som har svart på undersøkelsen jobber innen markedsføring, kommunikasjon, digitalisering, kreative yrker, teknologi og ledelse.

Det er ikke første gang Bente ligger i ledelsen – i 2023 ble hun kåret til den aller mest populære lederen i bransjen.

Hvorfor tror du at du scorer så høyt på disse målingene?
Det er veldig stas å bli scoret så høyt. Det er ikke godt å si hvorfor jeg rangeres som jeg gjør, men jeg tror kanskje det at jeg engasjerer meg i bransjedebatter og er åpen rundt det å være leder på godt og vondt, er noe som legges merke til. Jeg har stor respekt for de andre jeg deler lista med, og tenker at dette er stemmer som markerer seg, inspirerer og er med på å utfordre faget vårt.

I 2024-rapporten er det Camilla Kim Kielland, som i sin tid var med å starte Trigger, som havner på førsteplassen blant lederne. Camilla er i dag byråsjef i Morgenstern og styreleder i Kreativt Forum. Øvrige navn på topplista er Paal Fure, Aina Lemoen Lunde og Kristin Skogen Lund.