Trigger til topps i Byråprofil

Kåret til «Årets PR-byrå» i Norge for tredje år på rad

22.11.2023

Trigger forsvarer førsteplassen i Kampanjes kåring Byråprofil, og sikrer seg sitt åttende gull av totalt 11 mulige.


En gjeng av byråets partnere var tilstede på Hotel Continental for den store prisutdelingen, med blant annet byråleder Bente Kvam Kristoffersen.

– Jeg har nesten ikke ord, og det er litt skummelt. Vi liker oss veldig godt på toppen, men den toppen – den er beinhard. Jeg må gi kred til alle de andre. Det å vinne i dag betyr dritmye.

Trigger-sjefen forteller at hun må gi «all kred» til de ansatte i byrået for resultatene i Byråprofil.

– Det er en lagseier, hundre prosent! Og den betyr mye fordi det er ekstra hardt om dagen, med tøffere tider i bransjen. Det betyr mye for alle i byrået, og for alle som stikker av med priser i kveld. Vi konkurrerer med utrolig sterke byråer, og det gjør oss veldig motiverte til å fortsette å forsvare topplasseringen vår, forteller Bente Kvam Kristoffersen.

Dette er Byråprofil

Byråprofil har vært gjennomført blant norske annonsører siden 1970-årene, med formål om å måle byråenes profil og omdømme blant Norges største annonsører.

I år er Byråprofil gjennomført av Kantar i samarbeid med Kampanje for 34. gang. Totalt 64 byråer var med i målingen, og 60 byråer hadde nok antall vurderinger til å bli rangert. Bak rangeringen i Byråprofil 2023 ligger 6.415 byråvurderinger og over 32.000 svar.

Foto: Kampanje.com