Ny økonomisjef

Trigger henter fra PwC

18.09.2023

Tonje Trengereid er Triggers nye økonomisjef, og kommer fra rollen som senior manager i PwC.

– Jeg fikk muligheten til å jobbe med de beste på sitt felt i PwC, og vet at denne kompetansen vil komme til nytte hos Trigger. Og så er det nok også en fordel at jeg har erfaring fra bransjen fra tidligere av, forteller den nye økonomisjefen, Tonje Trengereid.

I tillegg til ni år i PwC har nemlig Trengereid også byråerfaring fra sin tid som controller i Dentsu, hvor hun blant annet bisto i den økonomiske oppfølgingen av selskapene i konsernet. Trengereid er allerede på plass i Torggata 15, hvor hun skal bistå i arbeidet med å utvikle Trigger videre.

– Tonje får en nøkkelrolle i Trigger, sier daglig leder, Bente Kvam Kristoffersen. – Hun skilte seg ut i rekrutteringsprosessen, der det var flere sterke kandidater. Hennes solide forståelse for byråverden i tillegg til strategisk og økonomisk kompetanse er sjelden vare. Og når hun også har vært både sersjant og fenrik ved militærstasjonen i Oslo, vet vi at dette blir bra. Vi gleder oss skikkelig til det vi skal få til sammen med Tonje på laget, avslutter Kristoffersen.

Erfaren lagspiller

Trengereid har jobbet store deler av sitt yrkesliv i PwC, hvor hun først jobbet som ekstern revisor og deretter ble rådgiver. I sistnevnte rolle jobbet hun blant annet mye med styring, internkontroll og prosessforbedring for en rekke ulike virksomheter.

– Jeg tror at det er en fordel at jeg har bred erfaring fra økonomiområdet og at jeg også har jobbet som både revisor og rådgiver selv, det gir meg muligheten til å se saker fra ulike standpunkt. Det blir spennende å bistå i alt fra strategiarbeid til å drive forretningsutvikling i tiden fremover, Trigger er et utrolig kult selskap med mye potensial, sier Tonje.

– Med Tonje på laget får vi en erfaren lagspiller som vil se mange muligheter for videre utvikling av byrået. Hun er en driftig dame med mye relevant bakgrunn, og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen. I tillegg har hun allerede glidd rett inn i både kulturen og det sosiale, så dette blir veldig bra, avslutter Lisa Gjertsen Westad, COO i Trigger.