Ny videoprodusent

Trigger styrker satsingen på film og visuell kommunikasjon

20.03.2023

Etter fire år som byråprodusent i Schibsteds byrå Manus, er Anders Melchior nå snappet opp av Trigger. Han skal blant annet jobbe med videoproduksjon og manus.

– Ofte handler de store øyeblikkene mest om alle de små detaljene, og det er disse jeg leter etter når jeg lager film og utvikler idéer. Jakten på disse øyeblikkene har bragt meg til toppen av skyskrapere i Kina, inn i huler i Sør-Afrika og gitt meg mulighet til å jobbe med mange av Norges største merkevarer, sier Anders Melchior.

Han har første arbeidsdag 20. mars, og skal styrke Triggers satsning på videoproduksjon.

– Med Anders på laget får vi styrket vår satsning på videoproduksjon som er svært etterspurt hos kundene våre. Anders har en solid bakgrunn og vil være en viktig bidragsyter på tvers av faggruppene, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

Samarbeid på tvers

Anders er opprinnelig utdannet økonom ved Norges handelshøyskole (NHH) i Bergen, men har det siste tiåret drevet med foto og film. Det tror han vil komme godt med i Trigger.

– Jeg har de siste ti årene jobbet mer med kamera enn med excel-ark, og tror at min erfaring med historiefortelling ikke bare vil kunne løfte Triggers filmproduksjoner, men også komme til nytte i alt fra konseptutvikling og tekst, til design.

Anders har tidligere jobbet med idéutvikling og filmproduksjon for merkevarer som Rema 1000, VG, Møller Mobility Group og Frivillighet Norge. Han har også lang erfaring med å stå for alle ledd i produksjonen.

– Jeg tror litt av nøkkelen til nyskapende kommunikasjon ligger nettopp i samarbeid på tvers av fagligheter. Jeg har jobbet på prosjekter hvor jeg har hatt eneansvar for alt fra manusutvikling og opptak – til ferdigstilling av prosjektet. Men det er når dyktige mennesker med ulik faglig spisskompetanse jobber sammen at det gjerne skjer fine ting.

– Vi er utrolig glade for at vi klarte å kapre Anders. Hans solide teft for historiefortelling og formidling imponerte oss fra første møte. I tillegg til at han er en sterk foto- og filmfotograf, er Anders en fyr vi tror kommer til å trives skikkelig godt sammen med resten av Trigger-laget, avslutter Kvam Kristoffersen.