Ny prosjektleder

Trigger henter prosjektleder med internasjonal erfaring

10.02.2023

Mina Crowder begynner i Trigger etter ti år i USA, der hun blant annet har jobbet med Nike og hatt ansvaret for medieproduksjon av flere store motevisninger.

– Når jeg jobber kreativt går jeg «all in» i alt jeg gjør. Det gjør at jeg har prøvd mye forskjellig, fra regissør på dokumentarfilm til å style fotoshoots for Nike, forteller Mina Crowder.

Hun hadde første arbeidsdag i Trigger 23. januar, men allerede uken før var hun på hyttetur med de andre prosjektlederne. Nå gleder hun seg til å bli enda bedre kjent med kollegaene og komme skikkelig i gang med prosjekter

– Mina har en sjelden bakgrunn og har virkelig fått prøvd seg i faget, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

– Å jobbe med en global merkevare som Nike med alt det innebærer av tempo, krav og detaljer er en erfaring vi kommer til å få mye glede av i Trigger. Her vet jeg at Mina har mye hun kan lære videre til alle i byrået inkludert meg. Det er ikke veldig mange i bransjen vår med tilsvarende erfaring, legger hun til.

Minas evne til å gå dypt inn i alt hun gjør, samtidig som hun er strukturert og god til å koordinere store team, gjorde at hun ble prosjektleder.

Mina Sundell Crowder

Minas evne til å gå dypt inn i alt hun gjør, samtidig som hun er strukturert og god til å koordinere store team, gjorde at hun ble prosjektleder.

– Da jeg begynte i det amerikanske byrået Thesis, som har et unikt partnerskap med Nike, var jeg «creative operational producer» for Nike, North America Digital Brand, og jeg hadde arbeidsstedet mitt hos Nike. Det var en produsentrolle, der jeg koordinerte den kreative delen av prosjektene, med designere, tekstforfattere og så videre, forklarer hun.

Da pandemien traff og Nike satset enda mer digitalt, vokste teamet og ansvaret, og Mina fikk ny jobb som senior prosjektleder med ansvar for digitale prosjekter for det som heter store forbrukerøyeblikk og «brand moments» hos Nike.– Det var en ekstremt hektisk tid. Vi pushet hardt og fikk gode resultater i alle kanaler. Jeg lærte utrolig mye, noe jeg vil ta med meg resten av livet, sier hun.

Da 2022 nærmet seg slutten, følte hun seg imidlertid klar for å vende hjem igjen til Norge, og med jobben i Trigger i boks, tok hun med seg mann og hund og flyttet hjem.