Nettavisen valgte Trigger

Skal bli medienorges tydeligste utfordrer

10.02.2023

Nettavisen og Trigger utvikler ny merkevareplattform for mediehuset.

– Nettavisen er et miljø med store ambisjoner og matchende attitude. Vi er veldig motiverte for å bli med dem på reisen fremover, sier Siri Røhr-Staff, strategisk rådgiver i Trigger.

Byrået ble valgt etter en prosess fasilitert av Byråvalg, som begynte med intervju med seks byråer, hvorav tre gikk videre til å holde en workshop med teamet fra Nettavisen.

– Trigger var godt forberedt og utfordret oss på flere områder. Vi opplever Trigger som strategisk sterke, samtidig som de har en overbevisende forretningsmessig forståelse for vår bransje. I kombinasjon med et sterkt kreativt team mener vi de vil bli gode rådgivere for oss, sier Andreas Størmer-Nilsen, salgs- og markedsdirektør i Nettavisen

Gjennom både møter og workshop ble han og kollegaene kjent med teamet fra Trigger og fikk innblikk i hvordan de jobber. Det er også poenget med prosessen, forklarer Knud Fahrendorff, daglig leder i Byråvalg.

– Vi mener at prosessen til Byråvalg sørger for at annonsøren blir godt kjent med potensielle samarbeidspartnere, hvordan byråene tilnærmer seg reelle og konkrete problemstillinger og hvordan byråene og ikke minst det foreslåtte teamet kan arbeide sammen med annonsøren. Vi mener at det relasjonelle er meget viktig i en slik prosess hvor det er to parter som skal velge å jobbe sammen i forhåpentlig lang tid, legger han til.

Arbeidet med ny merkevareplattform er nå godt i gang.

– Nettavisen er en pioner innen sitt fag og har en spennende rolle i det norske medielandskapet. Posisjonen deres som en utfordrer er noe vi lett kan kjenne oss igjen i, og vi identifiserte raskt at vi har mye felles når det kommer til verdier og mentalitet. Vi skal bidra til å løfte Nettavisen opp i folks bevissthet, og jeg er sikker på at de også vil bidra til å spille oss bedre, sier Røhr-Staff.

Nettavisen har tradisjon for å tørre der hvor andre holder igjen. De er ikke redde for å gå mektige mennesker etter sømmene, samtidig som de skal være en pålitelig kilde til informasjon om saker og nyheter som angår folk.

– Nettavisen er originalen og har vært en pioner som nettavis i over 25 år. Med Triggers hjelp skal vi glede, underholde og ergre enda flere i årene fremover, sier ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum.