Ny strategisk planner

Trigger styrker seg på strategi og innsikt

11.01.2023

Marianne Knutsen hentes til Trigger som strategisk planner etter 12 år i Los & co.

– Trigger er et spennende byrå bygget på en fagdisiplin jeg gleder meg til å lære mer om, nemlig PR. For meg betyr det å fokusere på hvordan vi får oppmerksomhet og engasjerer målgrupper før vi setter miksen av fortjent og betalt. Der er Trigger eksepsjonelt gode, sier Marianne Knutsen om overgangen.

Med bakgrunn som tekstforfatter, kreatør og de siste årene strategisk planner, har hun med seg verdifull erfaring.

– Som planner jobber man med innsikt, og for meg handler det om å gjøre innsikten operativ, slik at den kan jobbes videre med av kreatørene, forklarer Knutsen, og fortsetter:

– Jeg er alltid på jakt etter det som tetter gapet mellom der en virksomhet er, og dit den vil. Der ligger strategien, og så må man dra ut essensen av den, som er interessant å jobbe videre med kreativt.

Marianne Brenk Knutsen

Drømmedagen hennes er delt i to: Halvparten går med til research, gjerne en kombinasjon av å lese seg opp på teori og kunnskap, og å snakke med målgruppene. Den andre halvparten brukes til å skrive en god kreativ brief.

– Ordene man bruker har veldig mye å si, og her tror jeg det er en fordel at jeg selv har bakgrunn som kreatør. Jeg vet hva som skal til for å sette i gang prosessen, forklarer Knutsen.

– Marianne blir en viktig spiller hos oss. God innsikt er fundamentet i all vår rådgivning, så det å få Marianne på laget med erfaringen og kompetansen hun tar med seg vil virkelig styrke hele byrået. Marianne har jobbet med krevende, komplekse problemstillinger og har bred erfaring fra ulike bransjer. Å starte året med en ressurs som Marianne er rett og slett perfekt, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.