Årets julegave

Trigger gir julegave til Oslo-klubb

19.12.2022

– Det er viktig å vise kundene at de små klubbene trenger støtte vel så mye som de store, sier Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen.


I stedet for å gi kundene gaver til jul, pleier Trigger å gi penger til en sak de tror på. Byrået har tidligere gitt til blant annet Rådet for psykisk helse, WWF og Miljøorganisasjonen Sabina.

– I år gjør vi en liten vri og gir julegaven vår til Oslos hyggeligste breddeklubb, SK Oslo-Ørn, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

SK Oslo-Ørn er en liten, men tradisjonsrik Torshov-klubb, som i lang tid har samlet innflyttere i hovedstaden. Det kan gå årevis mellom hver gang klubber på dette nivået bytter drakter, derfor er Trigger nå med å sponse nye.

– Det å sponse en liten klubb er viktig i disse dager. Vi tenker det er et fint signal å vise kundene at de små klubbene trenger støtte vel så mye som de store. Idretten sliter også med høyere kostnader om dagen, og vårt lille bidrag vet jeg betyr utrolig mye, forklarer Kristoffersen, og legger til at Triggers Eirik Natlandsmyr spiller på laget og kom med forslaget.

– Vi vil selvsagt følge med på hvordan det går med laget vi sponser så kampprogram skal deles.

Den tradisjonsrike Oslo-klubben, som fylte 95 år i november, brukte plassen på Fotballtinget 2021 til å stå bak det første forslaget om norsk boikott av Qatar-VM. De fattet også tidlig et vedtak i styret om at ingen av klubbens spillere ville være tilgjengelig for spill i VM. – I en tid der de store pengene går til internasjonal sportsvasking, er det bedre å støtte lokal draktvasking, sier klubben.