To nye til Trigger

Trigger fortsetter å vokse

21.10.2022

Godt miljø var en av grunnene til at de to nykommerne valgte Trigger.

Marion Kristine Slettedal er ansatt som prosjektleder, og kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Av-og-til.

– Etter noen år på kundesiden var jeg nysgjerrig på byrålivet. Trigger lå øverst på ønskelisten, så da jeg fikk muligheten til å komme hit, måtte jeg slå til! Jeg har lenge latt meg imponere av Trigger sitt arbeid, hvordan de tenker helhetlig og leverer solide kommunikasjonskampanjer for et bredt spekter av spennende kunder, sier hun.

– Når jeg i tillegg fikk nyss om det supersosiale miljøet var jeg solgt.

De første dagene i ny jobb har stått til forventningene, ifølge Marion.

– Det har vært en energiinnsprøytning av gode opplevelser!

Marion har en allsidig bakgrunn og tar med seg mye spennende kunnskap inn i byrået. Hun har et bredt interessefelt og kompetanse som passer perfekt inn i rollen som prosjektleder i Trigger, sier Bente Kvam Kristoffersen.

Fokus på talentutvikling

Sandra Helene Dvergastein er allerede i gang i rollen som PR-rådgiver. Hun kommer fra rollen som rådgiver i Släger, men har tidligere jobbet som praktikant i Trigger. Gleden over å vende «hjem» til der karrieren startet er stor.

– Triggermiljøet er helt spesielt, og det er noe med stemningen her på kontoret. Jeg gleder meg til å lære av alle de ulike faggruppene, og det å kunne jobbe med noen av de beste folka i bransjen er veldig motiverende, sier Sandra.

– Det er alltid litt spesielt når tidligere praksis studenter søker seg tilbake til oss. Når motivasjonen er at de ønsker å lære mer, og at de peker på arbeidsmiljøet som en viktig grunn til å søke seg tilbake, blir vi skikkelig stolte! Faglig utvikling er høyt prioritert hos oss. Vi gleder oss til å bistå med å utvikle Sandra sitt talent videre, sier Kristoffersen.

Begge nykommerne er godt i gang og har allerede fått bryne seg på kundearbeid. Nå gleder de seg til å bli bedre kjent med kollegaene og begge trekker frem Triggers interne bowlingliga som et høydepunkt å se frem til.