Blant verdens beste

Trigger blant verdens mest kreative byråer

10.10.2022

Hevdet seg i internasjonal konkurranse. – Vi er tilbake blant de beste i verden, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Trigger var nominert til årets beste kreative byrå i verden under Global Sabre Awards som ble delt ut i Washington D.C. 26. oktober. Det var det britiske byrået Hope & Glory som til slutt gikk av med seieren.

– Vi vant ikke gull i Washington, men vi vant nominasjonen og er uansett rangert som et av de beste kreative byråene i verden så det tar vi med oss videre, sier Kvam Kristoffersen, og legger til:

– Vi har ambisjoner om å hevde oss der ute, det har vi sagt før. Vi vil konkurrere med utlandet. Det er noe eget å måle krefter med de aller beste og ekstra stas å faktisk vise omverden at et lite norsk byrå kan hevde seg i verdenstoppen.

Ikke mulig uten kundene

Trigger hadde to nominasjoner til den globale prisutdelingen i Washington.

Arbeidet «Kunsten kommer hjem» for Nasjonalmuseet, var plukket ut blant 5000 jobber der den ble vurdert som en av verdens 40 beste på tvers av kategori. Til slutt endte den på 22. plass over de beste kommunikasjonsjobbene i verden.

Ingenting av dette hadde vært mulig uten kundene, ifølge Kvam Kristoffersen.

– Det er kundene våre som sammen med oss utvikler arbeid i verdensklasse. Dette inspirerer oss noe helt vanvittig til å utvikle og utfordre faget vårt videre, sier hun.