Styrker PR-kompetansen med ny rådgiver

Trigger fortsetter å vokse – henter PR-rådgiver fra Fortum

14.09.2022

Tobias Gausemel Backe kommer fra jobben som PR manager og content creator i Fortum. Han har ti års erfaring fra ulike roller i Hafslund Strøm og Fortum, og kjenner dermed kundesiden godt.
– Det tenker jeg kan være en fordel med tanke på å forstå kundene og deres behov i samarbeidet med byrå, sier Gausemel Backe.

– Tobias har en veldig spennende bakgrunn og tar med seg verdifull kompetanse inn i byrået. Han kan virkelig spille på flere strenger både faglig og privat. Tobias spiller nemlig i bandet SIBIIR som var nominert til Spellemannprisen. Det er skikkelig stas å få en kollega med så mye erfaring på laget, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen. PR-rådgiveren er allerede kommet godt i gang i sin nye jobb.

– Byrålivet er helt nytt for meg, så jeg har lært masse allerede de første dagene. Det er veldig gøy å bli dratt med i faglige diskusjoner og kreative workshops fra dag én, og det har vært helt topp å få kjenne litt på Triggers måte å jobbe på, sier han.

Trigger havnet nylig på listen over de 40 beste kommunikasjonsarbeidene i verden sammen med Nasjonalmuseet, for «Kunsten kommer hjem», som også vant gull i EMEA Sabre Awards tidligere i år.

Gausemel Backe gleder seg til å bli bedre kjent med Trigger-teamet og komme skikkelig i gang. Han er klar for høyt tempo og nye utfordringer.

– Jeg gleder meg til å lære nye ting fra alle de dyktige folka her. Det er lav terskel for å sparre med hverandre og bidra der man kan, så jeg gleder meg til å være med på å løse ulike utfordringer for ulike kunder i ulike kategorier.