Nytt designtalent til Trigger

Nytt designtalent til Trigger

15.11.2021

Trigger styrker designteamet med innholdsdesigner Fam Viggen.

Viggen har i flere år jobbet med digitalt design. Med en CV fra både Norge og Australia har hun bred erfaring innen kreativ profilutvikling, animasjons- og illutrasjonsdesign, i tillegg til identitetsdesign.

I 2018 reiste Viggen alene til Australia for å ferdigstille bachelorgraden. Etter endt studie var hun likevel ikke ferdig med landet. To ekstra år og en uredd innstilling gav mange dyrebare erfaringer. Oppholdet førte blant annet til jobber innen gårdsarbeid hvor hun plukket pasjonsfrukt og kjørte gravemaskin i tre måneder, i tillegg til flere jobber innen digitalt design. Etter en spennende og lærerik periode i Australia er Viggen nå klar for å ta fatt på alt Trigger byr på.

– Jeg er glad for å være på plass i Trigger, og allerede på intervju så jeg at det var et godt arbeidsmiljø med mye energi her. Trigger har mange gode grunnverdier og det at de engasjerer seg i samfunnet synes jeg er bra. I tillegg har Trigger mange spennende kunder, og jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe med store og viktige kampanjer, sier Fam Viggen.

Utvidelse av designteamet

– Det er veldig spennende å skulle få ta del i utviklingen av designteamet hos Trigger. Jeg ser fram til å jobbe med digital design gjennom profilering og større kampanjer for flere spennende kunder, sier Viggen.

Viggen er allerede godt i gang med kundearbeid og skal være med på å bygge opp designteamet i Trigger.

– Fam er et supertalent som vi er veldig glade for å få om bord i Trigger. Hennes internasjonale bakgrunn kombinert med en nysgjerrig og uredd personlighet gjør at hun bringer nytt tankegods inn i byrået. Fam er allerede involvert i flere prosjekter og vi gleder oss til det vi skal få til sammen fremover sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo.