To nye ansatte til Trigger

Trigger styrker seg på innholdsrådgivning og design

10.05.2021

Inn i byrået kommer Ida Rogde og Mariell Rosøy Wathne.

Ida Rogde kommer nylig fra markedsavdelingen i FINN, hvor hun har hatt rollen som Social Media Manager. Før det jobbet hun i Schjærven reklamebyrå.

– Verdigrunnlaget Trigger er bygget på er inspirerende og bærekraftig. Det er et byrå som leverer solide jobber på tvers av fagdisipliner, og jeg vil være med på moroa. Etter å ha hatt byråpermisjon og jobbet på kundesiden ett års tid blir det gøy å jobbe med et spekter av kunder og kjenne på “ny brief-kicket” igjen, sier Ida Rogde.

– Ida sin erfaring fra både byrå, men ikke minst fra kundesiden er med på å styrke oss faglig. Vi merket tidlig i prosessen at hun har et brennende engasjement for godt innhold som både engasjerer og konverterer, og vi er derfor utrolig glade for å få en ressurs som Ida med på Trigger-laget, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

– Jeg er en “lære nye ting-junkie”, som er en veldig fin egenskap å ha i en bransje som endrer seg nesten like ofte som koronatiltakene i Oslo kommune. Jeg gleder meg veldig til samfunnet åpnes opp igjen og jeg får treffe alle de nye kollegaene mine, sier Rogde.

Også designteamet vokser.

Mariell Rosøy Wathne kommer nylig fra Kirkens Nødhjelp der hun var markedskonsulent og designer, og har også jobbet med design i GK. Hun har vært i Trigger i et par uker og har fått brynt seg på noen av byråets største kunder allerede.

– Jeg har fulgt godt med på Trigger fra sidelinjen, og har alltid hatt et veldig godt inntrykk. Trigger har en veldig fin miks av kvaliteter, kunnskap og personligheter og det var lett å takke ja til jobben. Her kan man lære mye av hverandre, og jeg ser frem til å delta i de ulike prosessene og utvikle meg på nye områder, sier Mariell.

– Mariell har hatt fullt opp siden første dag hos oss og hun har allerede levert solid på de prosjektene hun har vært involvert i. Mariell skal jobbe på tvers av kundene i byråets portefølje, avslutter Bente Kvam Kristoffersen.

Rosøy Wathne gleder seg til å møte alle sine nye kollegaer på kontoret, og ikke bare bli kjent gjennom skjermen.

– I og med at jeg er ganske fersk i bransjen er jeg veldig fleksibel og tilpasningsdyktig. Jeg er ikke kresen på oppgaver, er lærevillig og har stor arbeidskapasitet. I tillegg håper jeg at jeg kan bidra til et godt arbeidsmiljø med positiv energi, avslutter Mariell Rosøy Wathne.