Vetle Gjevestad Agledahl til Trigger

Vetle Gjevestad Agledahl til Trigger

21.09.2020

Trigger fortsetter rekrutteringen. Samtidig er alle permitteringene trukket tilbake og flere nye kunder på vei inn i byrået.

Trigger har nylig ønsket Vetle Gjevestad Agledahl velkommen som ny medarbeider. Han går inn i rollen som konsulent og innholdssjef i Trigger. Agledahl forteller at han allerede har «flørtet» med daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i noen år, og gleder seg over endelig å være en del av Trigger-familien.

– For meg har Trigger alltid hatt en høy stjerne, og byrået leverer gang på gang kreative arbeider som både utfordrer og inspirerer. Satsingen som Trigger nå gjør på innholdsmarkedsføring er veldig spennende, og vi er nå rigget for å utvikle våre produkter og leveranser videre. Dette gleder jeg meg veldig til å bidra til – sammen med mine nye kollegaer. Jeg håper at min åpenhet, evne til å lytte og tenke analytisk vil være styrker som kommer godt med inn i mitt nye arbeid, sier Vetle Gjevestad Agledahl.

Agledahl kommer sist fra Hausmann, der han var byråleder. Før dette jobbet han i Nord DDB som digital rådgiver og han har jobbet som digital produsent i Saatchi & Saatchi (nå Per Høj). Vetle er utdannet innen kommunikasjon og sosiologi fra UiO, samt digital strategi fra Hyper Island.

Styrker satsning på engasjerende innhold

Daglig leder Bente Kvam Kristoffersen forteller at en en stadig økende etterspørsel i markedet etter innhold som engasjerer og konverterer, gjør at Trigger nå styrker dette fagområdet ytterligere.

– I tillegg til de store posisjonerende konseptene vi er kjent for, har daglig engasjerende innhold alltid vært et av våre viktigste leveranseområder. Med Vetle på laget får vi verdifull kompetanse som skal løfte dette fagområdet ytterligere, sier Kvam Kristoffersen.

Flere nye kunder og full fart i Trigger

Bente kan videre fortelle at byrået den siste tiden har fått flere nye kunder og prosjekter, og at alle ansatte som før sommeren var permittert i ulike brøker, har vært tilbake i 100 prosent jobb siden august.

– Vi har jobbet knallhardt inn mot sommeren og fått veldig god uttelling i konkurransene vi har deltatt i. Vi har en seiersrekke på opp mot 80 prosent nå, og det tar jeg av meg hatten for, sier hun, og legger til:

– Det har vært en enorm mobilisering blant alle ansatte, som har gitt oss veldig god fart inn mot høsten. Vi er veldig glade for å ha nye folk på plass, og ikke minst var det en vanvittig god følelse å kunne trekke tilbake alle permitteringene.