Ny Innholdsrådgiver til Trigger

04.05.2020

Trigger styrker satsningen på innhold og sosiale medier og ansetter Sindre Prestby som Innholdsrådgiver.

Prestby har siden 2017 vært ansatt i Omnicom Media Group hvor han blant annet har jobbet med innholdsproduksjon og konseptutvikling for kunder som Klarna, Telenor, Talkmore og Orkla. Sindre har en bachelorgrad i manus tatt ved Westerdals ACT.

– Trigger jobber med noen av Norges største og mest spennende kunder, og da jeg fikk muligheten til å bli en del av laget var det absolutt en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg ser frem til å jobbe sammen med resten av teamet i Trigger og være med på å utvikle både meg selv og byrået videre, sier Prestby.

Prestby sier det er spesielt å begynne i en ny jobb under pandemien, men understreker at klar og tydelig kommunikasjon fra både private og offentlige aktører er avgjørende i situasjonen vi befinner oss i.

– Kommunikasjon spiller en kritisk rolle under Covid-19, så det å sørge for at kommunikasjonen som går ut er av høy kvalitet, både under og etter pandemien, er ekstremt viktig, sier han.

Allsidig rådgiver

Sindre går inn Trigger i rollen som innholdsrådgiver. Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger, gleder seg over å ha Prestby med på laget.– Sindre en allsidig rådgiver som skal jobbe både strategisk, kreativt og operativt for å sikre optimal effekt av kommunikasjonstiltakene. Sindre har høy kompetanse innenfor flere felt i tillegg til at han er en skikkelig hyggelig fyr, og vi gleder oss over å ha han med på laget, sier Kvam Kristoffersen.