Fem nye hoder til Trigger:
– Vil styrke oss i de fleste disipliner

Styrker laget med fem nye

05.03.2020

Trigger henter fra henholdsvis Hausmann, JCP, Brettforbundet og Omnicom, og ansetter Marte Bruset Lunde, SebastianRajendram, Fredrik Juul, Gaute Haaversen-Westhassel og Charlotte Granbo.

Daglig leder i Trigger Oslo, Bente Kvam Kristoffersen, kan fortelle at året har startet bra for byrået og at det derfor er ekstra hyggelig å ønske hele fem nye kolleger velkommen. De fem nyansatte skal styrke byrået innen prosjektledelse, kreativitet, innhold og redaksjonell PR.

– Vi er svært takknemlige for at så flinke folk velger Trigger som arbeidsplass. Hver og en av dem besitter verdifull kunnskap og bærer på et sjeldent og genuint engasjement for kommunikasjon som vil styrke oss i de fleste disipliner. De tar med seg erfaring som vi som byrå og kundene våre kommer til å få mye glede av fremover. Våre nye kolleger er allerede i full sving og nå gleder vi oss til å trykke skikkelig til og utvikle kommunikasjonsfaget videre sammen med kundene våre, sier Kristoffersen.

Henter inn influencer-ekspert

Marte Bruset Lunde er ansatt som prosjektleder i Trigger. Bruset Lunde har bakgrunn fra reklame-, event- og sponsorbransjen og har lang erfaring innen Youtube- og influencer-universet. Hun kommer sist fra Hausmann, der hun også var prosjektleder.

– Jeg har fulgt med på Trigger i lang tid, og lar meg stadig imponere av hvordan de utfordrer og engasjerer i alt de gjør. Trigger har en spennende kundeportefølje, og jeg ser fram til å få bidra til at gode ideer blir satt ut i livet. Jeg håper at min varierte bakgrunn vil komme godt med i byrået. Menneskene i Trigger utgjør en utrolig fin gjeng, og jeg gleder meg til å tilegne meg ny og variert fagkunnskap, sier Lunde.

Kreatørteam fra JCP

På plass er også kreatørteamet Fredrik Juul og Sebastian Rajendram, som allerede kjenner Trigger godt gjennom praksisplassende hadde i byrået i 2016. De to er utdannet i Experience & Event Design fra Westerdals og kommer nylig fra JCP.

– Fra praksistiden vet jeg allerede at Trigger kan by på mye av det jeg ønsker meg, og de har hjulpet med å forme mitt syn på hva god kommunikasjon er. Etter 10 år i JCP er jeg klar for å se hva annet bransjen har å by på. Jeg gleder meg til å jobbe med utfordringer som ligger nærmere samfunnet enn butikkhyllene og til å vise hva jeg er god for. Min største styrke som tekstforfatter må nok være mamma. Hun er manusforfatter, sier Rajendram.

– Siden første møte med Trigger i studiepraksis har jeg ønsket meg tilbake. Her er det en atmosfære jeg føler meg hjemme i. Jeg gleder meg til å arbeide med fremoverlente og samfunnsengasjerte kolleger og kunder. Det blir spennende å se hva jeg kan lære av Triggers sterke og mangfoldige fagmiljø, sier Juul.

Styrker seg på redaksjonell PR og innhold

Gaute Haaversen-Westhassel er ansatt som PR-rådgiver, og kommer fra Brettforbundet der han var markeds- og kommunikasjonssjef. Haaversen-Westhassel har lang erfaring innen kultur- og festivalliv, og har tidligere vært country manager for det danske byrået Very (nå Belong).

– Trigger har i lang tid klart å overbevise kundene sine om å vise mot i sin kommunikasjon. Jeg gleder meg til å skape løsninger som altfra forbrukere til journalister har lyst til å engasjere seg i. Bransjen og ikke minst merkevarer blir i dag utfordret av ekte samfunnsmessige forandringer, og da er det nødvendig. Selv har jeg et strategisk hode som ser hvilke kommunikative grep man må ta for å svare på målene som er satt, og jeg ser frem til å bidra til å styrke Triggers arbeid med kreativ problemløsning. I tillegg virker arbeidsmiljøet her veldig godt, sier Gaute Haaversen-Westhassel.

Også innholdsavdelingen i Trigger vokser, og inn kommer Charlotte Granbo som blir innholdsrådgiver. Hun kommer nylig fra Omnicom Media Group der hun var Creative Manager.

– Jeg har lenge fulgt med på Trigger, og liker spesielt måten de jobber med innsikt og kreativitet på. Etter årene i mediebyrå har jeg fått god innsikt i hvordan man best kan kombinere kreativitet og strategi, og håper jeg kan bli en god sparringspartner på innhold og design spesielt. Jeg er både stolt over og glad for å bli en del av Trigger-teamet, og gleder meg til å ta del i alt det spennende som skjer i byrået fremover, sier Charlotte Granbo.