Henter seniorrådgiver fra McCann

Henter seniorrådgiver fra McCann

03.12.2019

Tone Angsund, som kommer fra McCann hvor hun var leder for digitale flater og sosiale medier, vil ha ansvaret for deler av Triggers kundeportefølje.
– Tone er et fyrverkeri av et menneske, sier Bente Kvam Kristoffersen.

– At jeg nå får begynne hos en arbeidsgiver jeg i mange år har sett opp til er jeg utrolig stolt av. Byrået består av en utrolig dyktig gjeng som har levert prosjekter og kampanjer gjennom flere år som nærmest står i en egen «klasse», sier Angsund. Hun beskriver seg selv som en konkurransedrevet rådgiver med lang erfaring.

– Jeg skal være så ydmyk og si at jeg elsker kundearbeid, samarbeid og resultater. Jeg har et sterkt konkurranseinstinkt, og etter over 20 års fartstid i bransjen hovedsakelig innen reklame, medier og teknologi ser jeg frem til å bruke min kunnskap, erfaring og nettverk aktivt inn i Triggers arbeid med både nye og eksisterende kunder, sier Angsund.

Setter kjerneverdiene høyt

Tone Angsund sier at de mange positive meldingene fra sitt nettverk og tidligere kolleger i bransjen om sin daværende potensielle nye arbeidsgiver var avgjørende da hun bestemte seg for å takke ja til jobben som konsulent i Trigger. I tillegg spilte Trigger sine kjerneverdier en viktig rolle i valget.

– Trigger jobber med noen av Norges mest interessante kunder, og jeg gleder meg til å jobbe med og utvikle løsninger for i verden preget av miljøutfordringer og utfordrende framtidsutsikter. Trigger har oppe i alt dette viktige kjerneverdier som jeg verdsetter høyt, og det var en stor grunn til at jeg ønsket å jobbe her, sier Angsund.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo, gleder seg over å få Angsund med på laget. Hennes energi og erfaring vil passe svært godt inn hos Trigger, mener Kristoffersen.

– Tone er et fyrverkeri av et menneske, og har en kompetanse og kunnskap om faget vi ser frem til å ha gleden av her i Trigger. Der andre ser problemer og utfordringer, ser Tone utelukkende muligheter – for eksempel der mange blir irritere over snøkaos og slafs, spenner heller Tone på seg skiene og suser av gårde. Slik er hun også i det daglige arbeidet, og dette er egenskaper som passer som hånd i hanske for oss i Trigger, sier Kristoffersen.

– Hun har jobbet med noen av Norges største og sterkeste merkevarer tidligere, og har derfor erfaring til å jobbe på et strategisk høyt nivå. Tone vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av byrået, sier hun.