Ny digitalrådgiver på plass

11.09.2019

Anette Johnsrud Larsåsen bytter beite fra Geelmuyden Kiese til Trigger og styrker byrået innenfor innhold og performance. – Det var ikke vanskelig å si ja til Trigger.

Anette Johnsrud Larsåsen har 12 års erfaring fra mediebransjen, og kommer fra Geelmuyden Kiese hvor hun jobbet med brukerforståelse, digitale analyser, kundereisen og gjennomføring av digitale kampanjer. Hun er utdannet digital markedsfører fra Westerdals, og har blant annet solid salgserfaring. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye prosjekter i Torggata 15.

– Et av mine første møter med Trigger var under et foredrag der daglig leder Bente Kvam Kristoffersen snakket om hvordan Trigger jobbet seg gjennom et år i stor endring. Det var inspirerende å se en leder med stort engasjement og herlig ærlighet dele tanker om hvordan man kommer seg gjennom. Etter hvert har jeg sett fantastiske kampanjer og et brennende engasjement for et bedre samfunn gjennom kundearbeid. Det var ikke vanskelig å si ja til Trigger, sier Anette Johnsrud Larsåsen.

– Med et strategisk blikk og tung digital fagkompetanse kan jeg bidra som en allround digitalrådgiver for Triggers kunder. Jeg har jobbet med alt fra FMCG til offentlige kunder, og erfaringen fra Geelmuyden Kiese har gitt meg en fantastisk grunnplanke. Jeg er en blidfis som elsker høyt tempo og et sosialt arbeidsmiljø, sier Johnsrud Larsåsen.

– Med et strategisk blikk og tung digital fagkompetanse kan jeg bidra som en allround digitalrådgiver for Triggers kunder, sier Johnsrud Larsåsen.

Ønske om å utfordre


Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, fremhever at Anettes erfaring og engasjement passer perfekt til Trigger.

– Anettes ambisjoner og talent innenfor kommunikasjonsfaget har imponert oss, og vi er utrolig stolte over å få henne som kollega. Anette har solid erfaring innenfor digital markedsføring, performance og strategiutvikling. Hun har åpenbart et stort talent, men også en genuin interesse for og ønske om å utfordre både seg selv og omgivelsene sine, sier Kvam Kristoffersen.

Anette Johnsrud Larsåsen har også lang erfaring med å holde kurs og foredrag, og ble årets Nye Stemme i Mediaforum 2017. Hun forteller at hun håper på å kunne fortsette med foredrag og kurs også for Triggers kunder.

– Jeg gleder meg til å begynne å jobbe med mange engasjerende prosjekter og spennende kunder med et kobbel av flinke kollegaer, avslutter Anette Johnsrud Larsåsen.