Fyller på med unge talenter

Fyller på med unge talenter

05.09.2019

Henriette Fürst Johansen og Joachim Krogvold, et nyutdannet team fra Westerdals, er på plass hos oss. Det er også Jenny Løfsgaard – og for første gang rekrutterer vi fra videregående skole.

Joachim Krogvold og Henriette Fürst Johansen er et kreativt AD-team fra Westerdals, og er ansatt som trainees i Trigger fra og med september.

Joachim forteller at Trigger som arbeidsplass engasjerer han på mange måter.

– Menneskene som jobber her tør å lage kommunikasjon med en vri. En av de første casene vi fikk se da jeg studerte var «Stopp Bryllupet», og jeg ble inspirert av Triggers evne til å røre ved det indre og skape langvarig effekt. Jeg gleder meg til å ta del i prosessene hos Trigger, og vet at det er enormt mye kunnskap her. Selv håper jeg at jeg kan bidra med formidling basert på ekte innsikt og kommunikasjon som utvikler samfunn og mennesker i positiv retning, sier Joachim Krogvold.

Henriette på sin side gleder seg til å trene PR-muskelen, og samtidig bli utfordret kreativt.

– Det blir veldig spennende å lære mer om Trigger sin strategiske tilnærming. Trigger har med engasjerende innhold turt å utfordre store kommersielle aktører til å «strekke strikken» langt, og det er utrolig inspirerende. De har mange baller i luften nå, og det skal bli veldig gøy å bli en del av alt som skjer. Med min bakgrunn fra foto, illustrasjon og grafisk design er jeg utrolig ivrig på å få gjøre så mye som mulig, så bra som mulig i Trigger, sier Henriette Fürst Johansen.

– Henriette og Joachims tanker om kreativ kommunikasjon passer oss perfekt. Dette er et team som evner å levere ideer basert på smart innsikt, så deres tankesett sklir rett inn i vårt. I tillegg er det alltid spennende med unge, kloke hoder som kan tenke nytt. Vi håper og tror de kommer til å bringe med seg ny input og ikke minst utfordre oss andre her på huset, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Vil lære av den yngre målgruppen

Jenny Løfsgaard går tredje året på Medier og kommunikasjon på Sentrum Videregående Skole i Kongsvinger. Hun er god på Photoshop og Illustrator, og kommer til å være en ressurs for mange ulike funksjoner på huset, men primært foto, illustrajon og innsikt.

– Jeg har hørt mye bra om Trigger, og ser at det er et byrå med gode fagfolk og verdier. Dette ønsker jeg å lære av, og det finnes ikke noe bedre enn å lære fra de beste. Jeg ser frem til å jobbe med saker som engasjerer og skaper følelser hos folk. Dette er Trigger utrolig gode på. Jeg gleder meg til å komme på jobb med godt humør og nye ideer fra de unges perspektiv, sier Jenny Løfsgaard.

– Det er første gang vi har en så ung praktikant hos oss, men vi lar oss imponere av Jennys interesse og kunnskap rundt sosiale kanaler og hva som engasjerer hennes generasjon. Med Jenny på huset får vi mulighet til å komme litt tettere på de aller yngste, hvordan engasjere dem, hvor de lar seg engasjere og ikke minst i hvilken form, avslutter Bente Kvam Kristoffersen.