– Cybersecurity er et viktig tema

Sommerspalten: Trude Martinsen Brun

19.07.2019

Økt fokus på cybersecurity, digitalisering og høstens Cisco-kampanje er noe av det Trude Martinsen Brun, markedssjef i Cisco Norge, gleder seg til i høst.


Fortell om sommerens ferieplaner!

Årets sommerferie skal nytes i Mexico, Playa del Carmen og Cancun med blant annet båttur til El Cielo Cosumel, og Chichen Itza pyramiden som er regnet som en av verdens underverker.

Ut i skog og mark, ligge på stranda eller kjøre rundt på sjøen?

Ligge på stranda er helt ok en uke eller to i sommerferien. Men ut i skog og mark er prioritet nummer to. Første helgen i juli tilbrakte jeg til fjells med min barndomsvenninne i Ålesund. I juli ifjor gikk jeg Aurlandsdalen og våknet opp på bursdagen min i telt og sovepose. Jeg bruker kajakken så ofte jeg kan og synes morgentur med kajakk når vannet er helt stille og de eneste du treffer er fuglene som tar morgenstell i vannflaten er magisk.

Hvilken kommunikasjonstrend er du særlig opptatt av eller spent på om dagen?

80% av verdens internett-trafikk går gjennom Cisco’s nettverk. Jeg jobber i et selskap med stor tilgang på data og mulighet til å kunne kommunisere og tilrettelegge for gode kundeopplevelser basert på god kundeinnsikt. Digitaliseringen gir fantastiske muligheter for oss som jobber med kommunikasjon.

Er det noe du ser spesielt fram mot å jobbe med når du er tilbake etter ferien?

Vipps kampanje for våre samhandlingsprodukter i samarbeid med Trigger er en kampanje jeg gleder meg til å se i norske medier.

Hva blir viktig for Cisco i høst?

Cybersecurity, et tema som vi i Cisco er svært opptatt av å informere om. Vi ønsker å bidra til å spre kunnskap om dette viktige temaet slik at norske bedrifter fokuserer på økt varsomhet og kommunikasjon til alle ansatte slik at færrest mulig opplever cyberattack.