Kaja er ny rådgiver i Trigger

Går fra SMFB til Trigger

04.06.2019

Kaja Gilje Sekse blir Triggers tredje nyrekruttering hittil i år når hun bytter byråbeite fra SMFB til Trigger.

Gilje Sekse er utdannet journalist med over ti års erfaring fra ulike deler av kommunikasjonsbransjen, og etter tre år som digitalrådgiver og deretter konsulent i SMFB, blir Trigger hennes nye arbeidsgiver.

– Trigger lager kommunikasjon basert på verdier som stemmer svært godt overens med mine egne. Det gjenspeiles både i kundene de jobber med og det arbeidet de gjør. Og jeg ser frem mot å bli en del av et tverrfaglig team som har like stort fokus på menneskelig og kulturell forståelse som de har kreativitet, brukeradferd og teknologi, sier Gilje Sekse.

– I tillegg til at jeg gleder meg til å jobbe med Triggers mange spennende kunder, ser jeg frem til å jobbe med dyktige og drevne kolleger, legger hun til.

– Unik kombinasjon

Gilje Sekse har også bakgrunn som redaktør og innholdsrådgiver i Chili Publications. I tillegg har hun gitt ut podkasten Spinnesiden, og er nylig blitt teknologispaltist i Dagens Næringsliv.

Daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger mener spennet i Gilje Sekses bakgrunn er et uttrykk for et brennende engasjement for kommunikasjonsfaget.

– Å få Kaja inn på laget er noe vi er utrolig stolte av. Kaja har den unike kombinasjonen av faglig styrke og bredde, så hun er på mange måter både en spiss og en som evner å se helheten. Kajas solide erfaring både i og utenfor byråverden er noe vi kommer til å få mye glede av, sier Kristoffersen.

360-perspektiv

Gilje Sekse er overbevist om at hun i Trigger får muligheten til å kombinere erfaringen hun har opparbeidet seg de siste årene fra reklame, strategisk digitalrådgivning og redaksjonelle medier.

– Jeg er i så måte en rådgiver med 360-perspektiv, og det kan jeg bruke til kommunikasjon på tvers av egne, fortjente og betalte medier. Jeg tar med meg et stort engasjement, nysgjerrighet og høy gjennomføringsevne inn i teamet, sier hun.