Flere nye ansikter på plass

Etter en varm sommer og travel inngang på høsten er det stor stas å kunne presentere hele seks nye ansikter som nå er på plass i Torggata 15.

16.10.2018

De nye hodene er en fast ansatt og vikarer til kollegaer i mammaperm, samt en svært dyktig praktikant som skal være hos oss frem til jul.

– Vi er veldig takknemlige for at så flinke folk velger å være en del av Triggermiljøet enten det er på kort eller lang sikt. Hver og en av dem besitter verdifull kunnskap og bærer på et sjeldent og genuint engasjement for kommunikasjon. Det er akkurat dette vi trenger for at Trigger skal fortsette å levere, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Variert bakgrunn og erfaring styrker laget

Aamir Qadeer

har mastergrad innen administrasjon og økonomi og har 6 års erfaring innen økonomi og forretningsutvikling. Aamir er gift og har en liten gutt på 9 måneder. På fritiden liker Aamir å lese bøker, artikler og se filmer. Aamir har jobbet som regnskapsfører i Trigger Oslo siden september 2018.

Frode Granum Stang

har mastergrad i moderne retorikk og språklig kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Han har jobbet som redaktør og produksjonskoordinator i barnebokforlaget Forlaget Victoria. Frode har også jobbet med design og tekstarbeid for søsterbedrifter tilhørende samme konsern. Ved siden av redaktørjobben har han fungert som rådgiver i Retorikkbyrået, et tekst- og kommunikasjonsbyrå med fokus på klarspråk og bærekraft. I tillegg til dette er Frode pappa til en gutt på snart 8 år, musiker og tekstforfatter med et par prosjekter gående, freelancefotograf, og alltid på jakt etter et godt fiskevann. Frode jobber som tekstforfatter i Trigger Oslo.

Jannecke Nordskog

er markedsøkonom fra NMH. Hun har jobbet over 18 år med kommunikasjon og innholdsproduksjon og startet karrieren i Bates Reklamebyrå og Stig og Stein. Jannecke har vært i byrå og produksjonsmiljøer i forskjellige roller, men har de siste 7 årene jobbet som freelance produsent.

Jannecke har jobbet med alt fra serier som Helt Perfekt med Thomas Giertsen i Feelgood, Dramaserie for Monster Scripted og TV2 til reklamefilmprodusent i Paradox. Jannecke har lang erfaring med mange type problemstillinger for kunder/produksjoner og er vant til å løse store og små prosjekter.

Jannecke er mamma til to skjønne barn, Pelle og Hedda. Jannecke elsker Island og Islandshester. I alle ledige øyeblikk er Jannecke i skogen med løpesko eller langrennski med setteren sin, Molly.

Anne Margrete Aasgaard

jobber som Innholdsrådgiver i Trigger. Siden Anne Margrete ble ferdig med mastergraden i journalistikk for omtrent seks år siden, har hun jobbet frilans som journalist, tekstforfatter og prosjektleder. Som selvstendig næringsdrivende har hun gjort mye, fra å pitche til å publisere, men det hun liker aller best er skriveprosessen. Å vri hodet sitt for å kunne formidle det man ønsker å si på en effektiv og fengende måte. Når Anne Margrete ikke skriver finner du henne på kjøkkenet, ved spisebordet, eller på sandvolleyballbanen.

Anne Live Eidhamar

jobber som prosjektkoordinator i Trigger Oslo. Anne Live flyttet til Oslo våren 2018 etter å ha bodd i Sydney de siste 5 årene hvor hun studerte og jobbet. Siden hun kom til Oslo har hun jobbet i TV bransjen med «Camp Culinaris», «Hver gang vi møtes» og «Idol». Den siste måneden har hun jobbet som koordinator for "Matsvinneksperimentet". Hun elsker å jobbe i ett team mot ett felles mål og gleder seg veldig til å være prosjektkoordinator i Trigger!

Lars Andreas Myrvoll

er praktikant i Trigger Oslo. Han har en mastergrad i billedkunst fra Kunstakademiet/KHiO. De siste 10 årene har han jobbet freelance med musikk og kulturproduksjon i nesten alle tenkelige former. I august flyttet Lars tilbake til Oslo etter et år i Stockholm hvor han har studert digital strategi ved Hyper Island.

Lars har kompetanse innen data & analyse, konseptutvikling, workshops/foredrag, CRO, digital produktutvikling, lyd/bilde/musikk-produksjon, utradisjonelle markedsførings/vekst-strategier, markedstrender og teknologi.