Vi søker ny kollega

Er du vår nye PR-rådgiver?

24.04.2024

Som PR-rådgiver i Trigger jobber du med redaksjonelle saker som betyr noe for både folk og samfunn. I tillegg til å være rådgiver, jobber du operativt med både daglig og langsiktig kommunikasjonsarbeid, samt kampanjer. Hos oss verdsettes kreativitet i både idé og uttak!

Du har forståelse for hva som er en redaksjonell sak og hvordan mediene prioriterer, og har noen års bakgrunn som journalist eller kommunikasjonsrådgiver. Denne erfaringen vil du bruke som rådgiver for våre kunder. I tillegg vil du ha en operativ rolle der både produksjon av materiell og kontakt med mediene vil være viktige oppgaver. Du vil jobbe mye i team, men du må også kunne løse oppgaver selvstendig. En utdannelse innen journalistikk eller medier og kommunikasjon er en fordel, men ikke et krav. I tillegg er det et pluss om du har kjennskap til politiske prosesser.

Stillingen er et vikariat på 1 år, med mulighet for forlengelse.

Hovedoppgaver

  • Rådgivning og utvikling av planverk og strategier.
  • Produsere pressemateriell som pressemeldinger, kronikker, bakgrunnsdokumenter etc, samt annen type tekstproduksjon til betalte kanaler, og kundens egne flater.
  • Identifisere relevante saker og historier, proaktiv kontakt med media med de sakene som har redaksjonelt potensial.
  • Budskapsutforming, planlegge og gjennomføre medietreninger og rådgi om mediehåndtering i potensielt kritiske saker.

Vi kan tilby

  • En internkultur som oser av folk som brenner for faget, blir trigget av utfordringer og digger å få til mye sammen.
  • En variert arbeidshverdag med noen av Norges mest spennende merkevarer.
  • Faglig utvikling i et av Norges beste kommunikasjonsbyråer.
  • Kontorlokaler midt i sentrum (Youngstorget).
  • Fleksibel arbeidstid og lønn etter avtale.
  • Gode forsikringsavtaler.

Om Trigger

Trigger Oslo er et kommunikasjonsbyrå som skaper kreative løsninger som engasjerer, posisjonerer og betyr noe i menneskers liv og hverdag. Byrået består av 40 engasjerte kolleger som er opptatt av å utfordre det etablerte. Alt vi gjør er basert på visjonen vår om å engasjere mennesker i hverdagen – med fag og kreativitet i verdensklasse. Kundene består av ledende aktører innenfor blant annet reiseliv, bank / finans, fintech, retail og fornybar energi.

I Trigger kan vi tilby faglige og spennende utfordringer, masse rom for utvikling, og et godt og sosialt arbeidsmiljø med kollegaer du garantert vil bli glad i. Vi holder til i skikkelig fine lokaler sentralt på Youngstorget.

Send din søknad

Send inn din søknad her.
Søknadsfrist er søndag 05.05.

Vi gleder oss til å høre fra deg!