Flest nominasjoner i Excellence Awards

Trigger med 12 finalejobber i PR-EM

04.11.2022

Trigger er videre med flest finalister av samtlige byråer i Excellence Awards. Med hele 12 finaleplasser topper byrået listen foran MSLGroup Germany som har 11 jobber i finalen. Trigger er i tillegg nominert som Årets Byrå.

Nominert med flere jobber

Dette er helt vilt!! Vi har hatt et vanvittig sterkt år, men at vi skulle klare å toppe det med å slå vår egen “rekord” i antall jobber på shortlist i Excellence Awards gjør oss rett og slett litt satt ut her sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

– Dette er arbeider som spenner over de aller fleste områder innenfor kommunikasjonsfaget. Det er en fantastisk bekreftelse på at vi i Trigger kan tilby solid faglig bredde, og at vi har en metodikk som skaper svært gode resultater for kundene våre, sier Kristoffersen.

Trigger er nominert med arbeider fra Innovasjon Norge, Nasjonalmuseet, NAF og KIWI. Arbeidet “Skolekravet” for KIWI ble nominert i hele fem kategorier og er dermed den jobben som har flest nominasjoner av samtlige arbeider i årets Excellence.

Fem nominasjoner til KIWI og Skolekravet

KIWI gjennomførte i slutten av 2021 en landsomfattende undersøkelse for å kartlegge om unge kvinner har opplevd ubehagelige situasjoner som følge av mangel på tilgang til bind og tamponger på skolen. Resultatet overrasket. Hele 77 prosent av jenter mellom 16-24 år svarte at de har opplevd ubehagelige situasjoner og flere gruer seg til å gå på skolen når de har mensen.

KIWI lanserte Skolekravet. Et krav til myndighetene om gratis bind og tamponger på norske skoler. Resultatet kan dere se her:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/

Om Excellence Awards

Excellence Awards er en av de to mest prestisjetunge PR-prisene i Europa. Sammen med SABRE Awards går Excellence Awards for å være bransjens uoffisielle europamesterskap. Hvert år sendes det inn over flere tusen arbeider som konkurrerer om EM-gull. Prisutdelingen finner sted 9. desember og i år foregår den digitalt. Her kan du se alle nominerte.