Ibux inngår samarbeid med Trigger – lanserer nytt kreativt konsept

06.05.2022

Karo Pharma har valgt Trigger som kreativ partner for merkevaren Ibux, og lanserer nå sitt nye kommunikasjonskonsept med ambisjon om å bygge kunnskap hos befolkningen.


– Vi ønsket å vise egenskapene til Ibux på en ny og engasjerende måte, forteller Maria Tverraaen, Senior Brand Manager i Karo Pharma. – Etter en pitcherunde ble Trigger valgt som partner, da vi falt for deres helhetlige og nytenkende konsept.

Ibux er Norges nest mest solgte smertestillende medikament, men undersøkelser gjennomført av Karo Pharma viser at nordmenn ikke nødvendigvis vet hvilke typer smerter produktet er utviklet for å behandle. Oppgaven ble derfor å utvikle et kreativt kommunikasjonskonsept som formidler de unike egenskapene til Ibux på en engasjerende og relaterbar måte, og som samtidig posisjonerer Ibux for årene som kommer.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/

– Vi har hentet inspirasjon fra menneskers hverdagslige overmot, forteller kreatør Eystein Norderval. – Jeg slutter aldri å imponere meg selv med situasjoner jeg helt tydelig ser hvordan vil ende, men allikevel tror vil få et annet utfall akkurat denne gangen. Det tror vi mange kan relatere seg til.

Samarbeidet mellom Trigger og Karo Pharma startet med den prisvinnende kampanjen “Ta vare på intimiteten” for Asan, og Ibux blir dermed byråets andre produkt i porteføljen. Både kunde og byrå skryter av gode prosesser og et tett forhold.

– Samarbeidet med Trigger fungerer veldig bra, og vi i Karo Pharma ser frem til å lansere den nye kampanjen og sammen videreutvikle merkevaren i fremtiden, avslutter Tverraaen.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/
Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing a service provided by a third party external to https://www.trigger.no/