Medietrening: Bli trygg i kontakten med mediene

Øvelse gjør mester, også når det kommer til mediehåndtering. Uansett om journalistkontakt er helt nytt for deg eller du har medieerfaring, men vil øve mer på kritiske intervjusituasjoner, tilpasser vi opplegget til din bedrifts behov. På våre kurs lærer du hvordan mediene tenker og får de beste tipsene for å nå gjennom med dine budskap.

Medietreningen er til for å hjelpe dere med å være bedre forberedt i møte med journalister, både i det daglige, under kampanjer eller i en krisesituasjon.Trigger tilbyr et skreddersydd opplegg med teori og praktisk trening. Våre kurs gir trygghet og mestring rundt håndteringen av mediehenvendelser og intervjusituasjoner. Deltakerne får flere muligheter til å øve på teknikkene vi lærer bort i realistiske intervjuscenarior og vi gir fortløpende tilbakemeldinger for at utbyttet skal være størst mulig.

Medietrening i studio

Vi tilbyr medietrening, både i og utenfor TV- og radiostudio. Skal vi skape en realistisk situasjon med ekte engasjement kan vi ikke sitte på et møterom og planlegge hvordan man skal bli flinke til å prate på TV – det må prøves, øves og svettes litt!

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med fagleder for PR, Anna Kvarberg Ekre, for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå dine kommunikasjonsmål.

  • anna.ekre@trigger.no
  • 94 89 88 33