Ledige stillinger

Vil du jobbe i Trigger?

I Trigger lager vi kommunikasjonsløsninger som engasjerer og betyr noe for folk. For å lykkes trenger vi de beste hodene med oss på laget. Kjenner du deg kallet i beskrivelsene nedenfor? Send en søknad til post@trigger.no og merk søknaden med stillingen du søker på innen 01.11.

Kreatør eller kreativt team

Vi leter etter deg eller dere med byråerfaring og evne til å tenke ut kanaluavhengige konsepter og løsninger som både kan skape oppmerksomhet og engasjere folk. I Trigger mener vi at de beste konseptene ikke bare effektivt bygger merkevare for våre oppdragsgivere, men kan også bidra til positiv samfunnsutvikling og reell problemløsning i menneskers hverdag.

Innholdsrådgiver

En innholdsrådgiver i Trigger er både en kreativ, strategisk og taktisk ressurs. Vi ser etter deg som elsker å formidle historier, og som forstår kanalene vi har til rådighet. Du evner å se muligheter i alt fra en DM til et Snapchat-filter. Ditt ansvar vil være å anbefale hvordan våre kreative konsepter skal tas ut i markedet på den mest hensiktsmessige måten, i tillegg til å produsere innhold. Erfaring med performance marketing er et pluss.

Konsulent

Som konsulent i Trigger vil du ha en mangefasettert rolle som krever høy arbeidskapasitet, skarpe strategiske og analytiske evner, og god forståelse for det kreative arbeidet vårt. Du vil få ansvar for å bygge opp og drive din egen kundeportefølje, intern teamledelse og ha det overordnete ansvaret for samtlige leveranser i porteføljen.

PR-rådgiver

Vi søker en PR-rådgiver med solid erfaring, helst fra byrå og gjerne med journalistisk bakgrunn. Du har erfaring med å kontakte journalister og medier, og motiveres av å selge inn saker og få dem på trykk. Du evner å identifisere gode vinklinger og historier som har redaksjonelt potensiale, og har gode skriveferdigheter. Erfaring med krisekommunikasjon og medietrening og et godt nettverk i relevante medier teller positivt.

I Trigger kan vi tilby faglige og spennende utfordringer, masse rom for utvikling, og et godt og sosialt arbeidsmiljø med kollegaer du garantert vil bli glad i. Vi holder til i skikkelig fine lokaler sentralt på Youngstorget.

Vi gleder oss til å høre fra deg!