T

To nye kreatører på plass

Nyhet

Vilde Sæther Haagenrud og Karn Lade er siste tilskudd til Trigger Oslo, ansatt gjennom et engasjement.

Vilde Sæther Haagenrud har en bachelor i Art Direction fra Westerdals, og Karn Lade er tidligere utdannet økonom og har i tillegg en bachelor i Art Direction fra Westerdals. Etter utdannelsen jobbet Vilde med kunst- og kulturformidling før hun begynte å jobbe som frilans-kreatør med ulike kommunikasjonsoppdrag. Karn på sin side har jobbet som frilans kreatør med ulike prosjekter innen Art Direction og forretningsutvikling, blant annet hos We Are Live og Gilles & Cecilie. Gjennom et engasjement er duoen nå klare for Trigger Oslo.

Karn forteller at det blant annet var fokuset på bærekraftig kommunikasjon som gjorde at de ville søke seg til Trigger.

– Da vi fant ut at vi ville ha engasjement i byrå sammen, var Trigger et naturlig sted å søke. Vi håpet at den litt utradisjonelle kombinasjonen med ulike erfaringer ville gjøre at vi som team passet bra inn hos dem. Trigger virker som et sted hvor vi kan lære mye, og de lager kommunikasjon som virker bærekraftig for både kundene og samfunnet – istedenfor å bare skape rask oppmerksomhet. Trigger har både evne og vilje til å utfordre, og i denne bransjen er det viktig å utvikle seg for å henge med, sier Karn.

Vilde og Karn er ansatt frem til sommeren, og er allerede godt i gang med idearbeid.

– Den første tiden var og er veldig spennende. Vi ble kastet ut i det med en gang, og fikk jobbe idé fra dag én. Vi har jobbet med flere ulike oppgaver og utviklet ideer innen bærekraft og tech, sier Vilde.

Vi har allerede fått innblikk i Triggers ideprossesser og måten de tenker på. Det er fint å være med på å tenke de store tankene og ta det ned til noe som kan påvirke deg og meg i vår hverdag. Det virker som om ingen sak er for liten til å tenke store tanker – og det er gøy, avslutter Vilde.

Del: