Ny trio

Styrker laget med ny prosjektleder og to PR-rådgivere

26.08.2021

Trigger henter Anna Kvarberg Ekre fra CARE og Helene Røang Simonsen fra Splay One. Kine Paulsen Austerslått får samtidig fast stilling etter praksisperiode.

Anna Kvarberg Ekre kommer fra jobben som presseansvarlig i CARE og har i flere år jobbet med innhold i bistandsbransjen. Hun er utdannet journalist ved Høgskulen i Volda og har erfaring fra blant annet NRK og flere lokal- og regionalaviser. Ifølge Kvarberg Ekre matcher Trigger godt med det hun mener er viktig hos en arbeidsgiver.

– Jeg vil være med der det skjer og ønsker meg faglige utfordringer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og jobbe i et kreativt miljø med en spennende kundeportefølje. Trigger scorer høyt når det gjelder gode verdier og dyktige folk. Når man jobber med PR er det en klar fordel med pågangsmot og evne til å vinkle, legge til rette for, og skape interesse for en sak. Her mener jeg mye av mine styrker ligger, og det er alltid gøy å være med å sette dagsorden, sier Anna Kvarberg Ekre.

– Anna imponerte oss i rekrutteringsprosessen der vi hadde mange sterke kandidater. Hun er genuint opptatt av faget og har oppnådd sterke resultater – ikke minst i CARE, der hun kommer fra nå sist. I tillegg er hun en energibunt som kom igjennom “skjermen” da vi intervjuet henne på video, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

– Trigger har samfunnsengasjerte kunder og meningsfylte prosjekter

Helene Røang Simonsen er ny prosjektleder i Trigger. Hun har lang erfaring som koordinator og produksjonsleder i TV- og sceneproduksjon, fra blant annet Feelgood TV. Røang Simonsen jobbet sist som prosjektleder i Splay One. Hun forteller at hun har sett på Trigger som en attraktiv arbeidsgiver i mange år.

– Trigger har en sterk posisjon med en stor og interessant portefølje. Det at Trigger i tillegg er Miljøfyrtårn er for meg en stor motivasjonsfaktor i seg selv. Min fartstid og erfaring i TV-bransjen har gitt meg god innsikt i og forståelse for aspektene ved produksjon og historiefortelling. I Trigger vet jeg at jeg får jobbe med samfunnsengasjerte kunder og meningsfylte prosjekter, i team med ekstremt dyktige folk – og dét er jeg ordentlig stolt av og gira over, sier Helene Røang Simonsen.

– Helene har en faglig tyngde som vi som byrå og kundene våre kommer til å få stor glede av fremover. Vi produserer stadig mer film og der er Helenes kompetanse og erfaring gull å ta med seg videre. At hun i tillegg deler verdiene våre og er opptatt av miljøet tar vi med som en ekstra bonus, sier Bente Kvam Kristoffersen.

Valgte utdanning på grunn av Trigger

Kine Paulsen Austerslått har tidligere hatt både praksisperiode og engasjement i Trigger. Hun har bachelorgrad i PR og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som kampanjekoordinator i Nordic Screens ved siden av studiene. Paulsen Austerslått kom tilbake til Trigger i 2020, og har nå takket ja til fast stilling i byrået.

– Trigger får skylda for at jeg valgte å studere PR og kommunikasjon. Jeg fikk eksamensoppgave om Triggers kampanje for Plan Norge, “Stopp Bryllupet”, på videregående. Da tenkte jeg at dette er noe jeg vil jobbe med. Praksisperioden i fjor gav mersmak, og det å bli tilbudt fast jobb i Trigger er en drøm som går i oppfyllelse. Her får jeg lov til å vokse og utvikle meg, og jeg har fått tillit fra første dag. Menneskene som jobber her er så flinke at det nesten er overveldende, sier Kine Paulsen Austerslått.

– På mange måter har Kine allerede jobbet lenge i Trigger, så det føles litt rart å anse henne som nyansatt i denne sammenhengen. Men så er det jo gode grunner til at vi nå har ansatt henne i en heltidsstilling. Fra første dag var hun en av gjengen, og det allerede i praksisperioden som student. Kine er et unikt talent som har høye ambisjoner på egne og byråets vegne. Et perfekt triggerpunkt for en fast ansettelse med andre ord, sier Bente Kvam Kristoffersen.