Ny innholdsrådgiver til Trigger

Ny innholdsrådgiver på plass i Trigger: – Sulten på nye utfordringer

03.04.2019

– Jeg ønsket å jobbe i Trigger fordi jeg var sulten på nye utfordringer, i tillegg til at jeg ønsket å jobbe med større kunder og videreutvikle meg faglig. Jeg har sett mye av det Trigger har gjort tidligere, og det har imponert meg, sier Pål Gunnar Lie.

Tidligere har Lie studert markedsføring og salgsledelse ved Markedshøyskolen, og har jobbet rundt syv år med digital markedsføring, B2B-salg og rådgivning.

Lie har blant annet jobbet som produktansvarlig i Filmweb, og som seniorrådgiver i Media Access. Dette har gitt ham mye kompetanse innen salg og digital markedsføring, spesielt på plattformene Google og Facebook.

– At jeg nå får sjansen til å være med å utvikle disse leveransene og produktene selv, er noe jeg gleder meg veldig til, sier Lie.

Styrket sentral kompetanse

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, er svært godt fornøyd med å ha Lie på plass.

– Det er alltid spennende å få inn nye, engasjerte folk i Trigger. Den kompetansen Pål har innen både markedsføring, salg og sosiale medier kommer godt med i det arbeidet vi gjør for å engasjere mennesker i hverdagen på vegne av eksisterende og nye kunder. Noe av det vi la merke til i ansettelsesprosessen var Påls engasjement og lysten til å lære kombinert med sterk teknologikunnskap og genuin interesse for verdiskapning på kundene. Den kombinasjonen ser vi allerede resultatet av på kundene Pål har jobbet med så langt, sier Kristoffersen.

– Kreative hoder

Den unike tilnærmingen til nye oppgaver og løsninger bidrar også sterkt til at jeg føler at jeg har kommet til riktig arbeidsplass.

Nå gleder Pål seg til å ta fatt på et nytt kapittel i karrieren, og ser særlig frem til å lære mer om arbeidsmetodikk, kreative prosesser, innsikt og nye måter å tenke på.

– Det er utrolig gøy å få muligheten her i Trigger, og spesielt få ny kunnskap om arbeidsprosessene som blir benyttet. Det er mange dyktige folk her med ulike fagdisipliner. På de få ukene jeg har vært i Trigger har jeg allerede lært mye om både kreative prosesser og innsiktsarbeid i forkant av et prosjekt. Nå får jeg også jobbe med større kunder enn jeg har vært vant med fra tidligere, sier Lie.

Lie har gjort seg flere refleksjoner om den nye arbeidsplassen og har store forventninger til tiden fremover.

– Fra første arbeidsdag forsto jeg hvorfor Trigger er et av de råeste byråene i Norge. Det som imponerer meg mest er de kreative hodene som kommer med innovative idéerpå løpende bånd. Den unike tilnærmingen til nye oppgaver og løsninger bidrar også sterkt til at jeg føler at jeg har kommet til riktig arbeidsplass. Gjennom spennende og utfordrende kundearbeid får jeg nytt faglig påfyll. Jeg gleder meg til fortsettelsen!