Ledig stilling

Trigger Oslo søker erfaren digital innholdsrådgiver

10.12.2018

Vi ser etter deg som søker en strategisk og rådgivende rolle der du blir kundens sparringspartner, og en viktig del av teamet i Trigger. Vi er på jakt etter en person som har erfaring med - og detaljkunnskap innen - digital markedsføring. Som ansatt i Trigger vil du bli en del av et sterkt faglig miljø innenfor markedsføring og kommunikasjon med en spennende og variert kundeportefølje, og engasjerte og dyktige kollegaer. Du vil jobbe tett på kunder sammen med resten av teamet i Trigger med planleggingen og gjennomføringen av digitale markedsførings- og mediestrategier. Du har kompetanse fra operativt arbeid, med praktisk erfaring fra digitale kanaler og kampanjer i et byrå eller på kundesiden, og du liker å bruke denne erfaringen og kompetansen aktivt for å finne de beste løsningene for kundene våre. Du er nysgjerrig og ambisiøs og ikke redd for å prøve nye løsninger og teknologier i jakten på den mest effektive og engasjerende kommunikasjonen. Du kjenner kanalmulighetene godt og vet hvilke målgrupper du treffer hvor, og hva som skal til for å engasjere dem i ulike flater.

Kvalifikasjoner

 • 3-5 års erfaring fra byrå eller kundesiden med digital markedsføring
 • Erfaring fra å jobbe med Business Manager og andre publiseringsplattformer
 • Om du har jobbet med Google AdWords og Analytics er det er stort pluss
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Kreativ og har god forretningsforståelse
 • Meget god forståelse for markedsføring og merkevarebygging

Egenskaper

 • Meget god skriftlig og muntlig formidlingsevne
 • Meget gode samarbeidsevner og flink til å skape gode relasjoner
 • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
 • Selvstendig og evner å ha mange baller i luften
 • Nytenkende og initiativrik
 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Analytisk og strukturert

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø med skikkelig dyktige og engasjerte kollegaer
 • Stor grad av frihet og påvirkningsmulighet
 • Tiltredelse etter avtale
 • God lunsj
 • Fine lokaler rett ved Youngstorget
 • Spennende kunder
 • Lønn etter avtale
 • Faglig utvikling

Hvem er vi?
Trigger er et kreativt kommunikasjonsbyrå som jobber for å skape kommunikasjon og løsninger som engasjerer. Trigger ble etablert i 2010 og har markert seg som et av de ledende byråene i norsk kommunikasjonsbransje. Nå er vi på jakt etter en selvdreven og gira kollega som kan være en del av teamet med innholdsrådgivere. I Trigger er det 31 faste ansatte og du vil få mulighet til å jobbe på tvers av faggrupper med å utvikle kommunikasjon som virkelig treffer målgruppen.

Om du vil vite mer om stillingen ta kontakt med helene@trigger.no. Søknaden kan du sende rett til post@trigger.no og merk den "Innholdsrådgiver” innen 10.1.2019. Relevante vitnemål, attester og arbeidsprøver skal vedlegges søknaden. Om dette ikke er praktisk mulig, så ber vi om at disse blir tatt med til et eventuelt intervju.