T

Trigger ansetter strategisk rådgiver

Nyhet

Andreas Buöen har mer enn ti års erfaring fra organisasjons- og næringslivet, både i Norge og internasjonalt, og innen bransjer som teknologi, retail og consulting.

– Andreas har en kompetanse som blir svært viktig for Trigger i arbeidet vi gjør sammen med kundene våre. Vårt fokus fremover er å bistå med å utvikle kundenes virksomhet, organisasjon, produkter og tjenester slik at de evner å posisjonere seg for en fremtid som kommer til å bli radikalt annerledes, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Buöen kommer fra Zynk, hvor han primært har jobbet med selskaps- og finansiell kommunikasjon, så vel som større oppdrag innen endringskommunikasjon og posisjonering av virksomheter i en rekke bransjer.

– Som person har jeg alltid vært litt trigger-happy, og som rådgiver ser jeg det nærmest som en plikt å både bredde og fordype min kompetanse, sier Buöen.

I tillegg til Zynk har han tidligere rådgiverbakgrunn fra svenske Kreab og norske Varde Hartmark. I perioden 2007-2010 satt han i ledergruppen for en av Europas største teknologiinkubatorer med base i Stockholm og Singapore, hvor han jobbet tett på både porteføljeselskaper og utviklingen av nye innovasjonskonsepter.

Han understreker at det har vært en vanskelig beslutning å forlate gode kollegaer i Zynk, men at han gleder seg til å ta fatt på spennende og nye utfordringer i tiden fremover.

– Trigger er et av markedets mest innovative miljøer, både når det gjelder målgruppeforståelse og strategisk posisjonering, og jeg gleder meg stort til å bidra inn i den mer strategiske og forretningsutviklende reisen Trigger har satt ut på, sier han.

Buöen startet i sin nye stilling i Trigger 1. april.

Del: