T

Trigger ansetter digital entreprenør

Nyhet

Trigger styrker Akseleratoren sin ytterligere og ansetter Nassir Achour som spesialist på digital forretningsutvikling.

Med over ti år som digital entreprenør i kofferten har Nassir Achour opparbeidet seg solid erfaring med innovasjon, forretningsutvikling, finansiering og skalering av oppstartsbedrifter og digitale konsepter. Han har etablert en rekke selskaper innen mat, eiendom, musikk og teknologi, men han er mest kjent for etableringen av den norske strømmetjenesten vidFlow, en plattform for distribusjon av artistgenerert videoinnhold, som blant annet ble kåret til ”Best music tech startup” under Oslo Innovation Week. Achour er også en av gründerne bak managementselskapet Nora Collective, som har ansvaret for flere norske musikk-, sports- og underholdningsprofiler, blant annet Tomine Harket, Unge Ferrari, Arif og Mona Berntsen. Achour har også en Bachelor of Management fra BI med fordypning i digital forretningsforståelse.

– Trigger har en visjon som er nytenkende og ambisiøs, og de er tydelige på at de mener alvor med sin nysatsing. Mange norske aktører jobber hardt for å fremme norsk innovasjon, og med Triggers erfaring, nettverk og innsikt kan vi tilby komplementær kompetanse til de aktørene som allerede jobber med å kommersialisere norsk teknologi, sier Nassir Achour, som går inn i stillingen som spesialist på digital forretningsutvikling i Trigger Akselerator.

– I posisjon til å spille en viktig rolle for fremtiden
Achour har selv opplevd hvor krevende det er å starte, finansiere og skalere opp digitale konsepter. Nå ser han frem til å bruke sine erfaringer til å hjelpe etablerte og nye virksomheter med å posisjonere seg for en fremtid som vil bli radikalt annerledes.

– Trigger Akselerator er i posisjon til å spille en viktig rolle for fremtiden i norsk næringsliv, så det var stort for meg å bli spurt om jeg ville være en del av den reisen. I samarbeid med oppstartsmiljøer og det etablerte næringsliv har jeg stor tro på at vi kan bidra til å utløse mer viktig innovasjon i både oppstarter og etablerte bedrifter, sier Achour.

Perfekt match
Det siste året har Trigger jobbet intenst med å videreutvikle sitt konsept for å sikre at det er sterkt nok etter hvert som de gamle spillereglene blir utfordret av nye krav fra brukerne, ny teknologi, bransjekollaps, globale spillere og nye forretningsmodeller snur opp ned på etablerte inntektsstrømmer. Nå er Trigger i ferd med å ferdigstille det nye konseptet sitt – og Achour blir en av flere nyansettelser som vil tilføre nøkkelkompetanse som både oppstarter og etablerte virksomheter kommer til å nyte godt av.

– Få vet hva innovasjon og nybrottsarbeid handler om like godt som Nassir. Han har stått i skyttergraven i år etter år og jobbet knallhardt som gründer i store deler av sitt yrkesliv. Han vet alt om hvor viktig det er med visjoner, mot, tempo og et kompromissløst fokus på god gjennomføring for å lykkes, også han har drevet forretningsutvikling på nær sagt alle nivåer i en virksomhet – alltid med en forkjærlighet for digitale løsninger. Dessuten er han en usedvanlig ydmyk og vennlig fyr som det er veldig lett å like, så vi er skikkelig glade for at Nassir har valgt å jobbe hos oss, sier Preben Carlsen, konsernsjef i Trigger.

Del: